İnternette Saadet Zinciri

İnternette Saadet Zinciri

İnternetten para kazanmak isteyenleri büyük tuzaklar bekler. Bu tuzaklardan birisi de saadet zinciri uygulamasıdır. Bu uygulama ile kişi para kazanmak uğruna sisteme eşini dostunu davet eder. Para kazanmak için eşini dostunu üzer. Bu durum kişinin sosyal yaşantısını ve dengesini bozar. Saadet zinciri olarak adlandırılan bu uygulama son günlerin en popüler dolandırma tekniğidir. Sisteme üye olmak ücretsizdir. Üyeliğinizin aktif olması için 100 lira yatırmanız gerekir. Bu yıllık sistemi kullanma aidatı olarak alınır. Sisteme dahil ettiğiniz üye başına 50 lira kazanırsınız. Alt üyelerin dahil ettiği üye için 5 lira kazanırsınız.

 

İnternette saadet zinciri farklı şekillerde ortaya çıkmıştır. Sistem size bir ürün sattırıp bundan komisyon almanızı sağlar. Kalitesiz ve pahalı ürünleri para kazanma sevdası ile eşinize dostunuza satmaya çalışırsınız. Bu durum size toplumda çoğu zaman itibar kaybettirir. Dostlarınızla aranız bozulur. Sosyal dengeniz bozulur. İnsanların size olan saygısı ve güveni azalır.

 

Saadet zincirleri para kazanmak isteyen insanların duygularını hep sömürmüştür. Sistem sizi aktif tutmak için size rütbeler dağıtır. Sisteme 10 kişi getiren bronz üye, 20 kişi getiren gümüş üye, 50 kişi getiren altın üye olur. Bu üyelere ödüller verilir. Bunlar daha çok insanı sisteme kazandırıp daha çok insanı mağdur etmişerdir. Sistemi ayakta bunlar tutuyor. Ödülü hak etmişlerdir. Sistem kepçeyle aldığının bir kaşığını bu kişilere dağıtır. Saadet zinciri oyununa gelmeyin. Bu sistem eninde sonunda patlar. Eşinizle dostunuzla aranız bozulduktan sonra ciddi vir itibar kaybettikten sonra para kazansanız ne olur. Umut tüccarlarının oyununa gelmeyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir